Loading...
Трка на Поезијата

Време до почеток на трката

Loading...
{{days}}

денови

Loading...
{{hours}}

часови

Loading...
{{minutes}}

минути

Loading...
{{seconds}}

секунди

Видови на трки

Регистрирајте се за учествувате

Главна трка 10 км

ADVANCED

1300 мкд

Оваа цена е до 30 апр 2023


STANDARD

800 мкд

Оваа цена е до 30 апр 2023

 • Финишер медал
 • Осигурување
 • Стартен број со чип
 • Pic2go фотографии
 • Online диплома
 • Drifit маица ADVANCED
 • Торбичка ADVANCED
 • Подароци од спонзори ADVANCED

Регистрациите се отворени до 30 април

Регистрирај се

Рекреативна трка 5 км

ADVANCED

1300 мкд

Оваа цена е до 30 апр 2023


STANDARD

800 мкд

Оваа цена е до 30 апр 2023

 • Финишер медал
 • Осигурување
 • Стартен број со чип
 • Pic2go фотографии
 • Online диплома
 • Drifit маица ADVANCED
 • Торбичка ADVANCED
 • Подароци од спонзори ADVANCED

Регистрациите се отворени до 30 април

Регистрирај се

Детска трка

ADVANCED

300 мкд

Оваа цена е до 05 мај 2023


 • Финишер медал
 • Осигурување
 • Маица од трката
 • Диплома за победниците
 • Pic2go фотографии
 • Подароци од спонзори
 • Пиедестал за најдобрите
 • Специјален подарок

Регистрациите се отворени до 5 мај

Регистрирај се
Бидете и Вие дел од тимот на Трката на Поезијата, волонтирај придонеси со твоето присуство за овој настан!